Top 15-winnaar in de Bebras-wedstrijd!

  • 26 november 2019
  • 2de jaar
  • Alle jaren

Filip Horemans uit 2STEMC behaalde een mooie 13de plaats in de Bebras-wedstrijd. Er namen in totaal meer dan 4000 leerlingen deel.

De Bebras-wedstrijd heeft als doel de deelnemers warm te maken voor informatica in het bijzonder en het computationeel en probleemoplossend denken in het algemeen. Deze wedstrijd, hoofdzakelijk bedoeld voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs, gaat door in de scholen zelf. De Bebras-wedstrijd is een internationale wedstrijd die ondertussen reeds wordt georganiseerd in meer dan 60 landen over gans de wereld.    

In de eerste graad deden we mee met alle STEM-klassen en hebben we een top 15-winnaar: Filip Horemans uit 2STEMC werd 13de met een mooie 144 punten. In totaal namen meer dan 4000 leerlingen deel aan deze wedstrijd. Een dikke proficiat voor deze mooie prestatie, Filip!