Inschrijven

Benieuwd naar je toekomst op College Hagelstein? Lees hieronder alles over onze infomomenten en hoe je je op onze school kan inschrijven of ontdek ons warm college via de pagina ‘Info voor toekomstige leerlingen’.

• Februari 2023
    • Woensdag 15 februari - Onderwijsbeurs secundair onderwijs in Technopolis van 13.00 tot 20.00 uur
  • Maart 2023
    • Zaterdag 4 maart - Algemene infodag van 10.00 tot 17.00 uur
    • Maandag 27 maart - Start aanmelden.school voor 1ste jaar om 14.00 uur
  • April 2023
    • Maandag 17 april - Inschrijven instromers 2023 - 2024 op de website vanaf 08.00 uur
    • Vrijdag 21 april - Einde aanmelden voor 1ste jaar om 14.00 uur
  • Mei 2023
    • Donderdag 11 mei - Communicatie toewijzing school 1ste jaar
    • Dinsdag 16 mei - Start vrije inschrijvingen + start inschrijvingen met ticket
  • Juni 2023
    • Maandag 12 juni - Deadline inschrijvingen met ticket 1ste jaar

Infomomenten voor nieuwe leerlingen

Woensdag 15 februari 2023 van 13.00 tot 20.00 uur

Je kan ons terugvinden op de onderwijsbeurs in Technopolis.
Je kan er terecht voor algemene informatie en met je vragen over onze talentmodules. Kom gerust al eens kennismaken met onze school!
De toegang is gratis maar je dient online te reserveren.
Reserveren kan via de link hieronder van zodra we deze van de stad Mechelen hebben ontvangen.

Zaterdag 4 maart 2023 van 10.00 tot 17.00 uur

Algemene infodag waar ouders en toekomstige leerlingen kunnen kennismaken met ons warm college, onze talentmodules in de 1ste graad en ons studieaanbod van het 1ste tot en met het 6de jaar.
Ons ganse schoolteam en onze leerlingen staan die dag klaar om rondleidingen te geven, om op al jullie vragen te antwoorden en jullie wegwijs te maken op ons schooldomein.

Starten in het 1ste jaar in College Hagelstein op 1 september 2023

Wil je op 1 september 2023 starten in het eerste jaar in College Hagelstein? Dan dien je je aan te melden via aanmelden.school.
De startdatum van het aanmelden verschijnt hier van zodra gekend, samen met de link om aan te melden.

Meer gedetailleerde info over het hoe en waarom van het aanmeldsysteem vind je via https://www.aanmelden.school/

Starten in het 2de t.e.m. het 6de jaar

Wie zich in College Hagelstein wil inschrijven in het 2de tot en met het 6de jaar voor het huidige schooljaar, neemt telefonisch contact op met de school tijdens de openingsuren die je terugvindt op de contactpagina. We gaan eerst na of er plaats is in de gewenste studierichting.

Wie interesse heeft om in te stromen vanaf 1 september 2023 kan zich aanmelden vanaf maandag 17 april 2023.

Nog vragen?

Stuur een e-mail naar info@collegehagelstein.be.