#15procentmeer: milieuraad & 2Imprezs

  • 9 januari 2020
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 3de jaar
  • 4de jaar
  • 5de jaar
  • 6de jaar
  • Alle jaren

Onze milieuraad ging dit schooljaar de ‘Energy Challenge’ van 2Imprezs aan.

15 procent meer: dat is de leuze van onze milieuraad dit schooljaar. Samen met enkele leraren gingen ze dit schooljaar de ‘Energy Challenge’ van het project 2Imprezs aan. 2Imprezs helpt scholen in Europa om efficiënter om te gaan met energie. College Hagelstein gaat de challenge aan om 15% te ‘winnen’. Hoe we dat zullen doen? Onze milieuraad, met daarin gemotiveerde leerlingen van het 1ste t.e.m. het 6de jaar, komt al wekenlang samen om originele en doelgerichte initiatieven uit te broeden, waarmee ze de rest van de school letterlijk en figuurlijk willen warm maken voor het milieu! Ga je mee de uitdaging aan?