Mini-onderneming

  • 14 januari 2020

Ontdek onze mini-ondernemingen.

Team SOX

Hallo,

Wij zijn 5 leerlingen uit 6EMT en wij startten een minionderneming genaamd SOX. Wij verkopen leuke, unieke, zelfontworpen sokken aan een voordelige prijs. Ben je het beu om steeds diezelfde saaie sokken te dragen? Koop dan nu snel bij ons! Onze sokken zijn zelf ontworpen en dit ontwerp gaan we enkele keren aanpassen. Wees er dus snel bij want er is maar een beperkte oplage van elk ontwerp! Je kan ons vinden op de speelplaats achteraan, meer info komt nog op de schermen in de gangen.

Life is too short to wear boring socks! 🧦

Team SOX

www.facebook.com/minionderneming.sox
@minionderneming_sox
www.miniondernemingsox.be

EX-STRAW-DINARY

EX-STRAW-DINARY is de groene mini-onderneming van College Hagelstein. Met onze mini verkopen wij herbruikbare metalen rietjes: deze zijn verkrijgbaar in één stuk, of uitschuifbaar. Als je graag op de hoogte blijft van onze activiteiten en verkoopmomenten, kan je ons volgen! Ons team staat ook altijd klaar voor eventuele vragen.

https://www.facebook.com/exstrawdinarybe/
www.ex-straw-dinary.be
info@ex-straw-dinary.be
@ex_straw_dinaryy

Swoahp

Met onze mini onderneming Swoahp waren we oorspronkelijk van plan om in glazen vintage flesjes biologische zeep te verkopen. Zo wouden we een kwaliteitsvol product leveren aan onze klanten dat maatschappelijk verantwoord is en tegelijkertijd voor minder plasticvervuiling zorgt. Doordat we niet op de hoogte waren van een veranderde wetgeving wisten we niet dat dit wettelijk haast onmogelijk is om als minionderneming zeep te verkopen. Maar we zijn niet bij de pakken blijven zitten. We hebben onze koppen terug bij elkaar gestoken en zijn er met een gloednieuw project uitgekomen. Ons nieuwe assortiment van producten bestaat uit gepersonaliseerde washandjes en handdoeken. Om onze oorspronkelijke normen en waarden te behouden zullen we vanaf Swhoahp terug zijn vaste gang van zaken heeft gevonden vaste percentages schenken de ocean cleanup. Houd onze Sociale Media en onze website in de gaten voor onze nieuwtjes en verkoopmomenten.

https://www.facebook.com/pg/Minionderneming-Swoahp-114302256662444/about/?ref=page_internal