Vastenactie

  • 17 februari 2020
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 3de jaar
  • 4de jaar

Tijdens de vasten verkopen de leerlingen van het 1ste tot en met het 4de jaar paaseitjes ten voordele van vzw De Keeting.

Paaseitjes sponsoractie

Op woensdag 26 februari begint de vasten. In deze periode van ‘Broederlijk Delen’ organiseert de school met de leerlingen een actie om hulpbehoevende mensen in de vierde wereld te helpen. Dit jaar hebben we samen met de leerlingen gekozen voor vzw De Keeting te Mechelen, een vereniging waarin vrijwilligers én mensen die het financieel moeilijk hebben samen de handen uit de mouwen steken om armoede te bestrijden.

De leerlingen van het 1ste tot en met het 4de jaar verkopen paaseitjes ten voordele van vzw De Keeting. De klas die het meeste paaseitjes weten te verkopen tijdens deze sponsoractie belonen we met een daguitstap tijdens het 3de trimester. De klas op de 2de plaats wint frietjes voor de hele klas.

Je kan de sponsoractie steunen door een zakje paaseitjes te kopen bij één van onze leerlingen uit het 1ste tot en met het 4de jaar!