Ondernemers voor de klas

  • 2 maart 2020
  • 5de jaar
  • 6de jaar

In 5 en 6 A&IT kwamen Stijn Vekemans van de Football Store Putte en Paul Goovaerts van S.C.V. uit Keerbergen spreken over hun ervaringen als ondernemer.

5 en 6 Accountancy & IT ontvingen onlangs twee ondernemers voor de klas:

Stijn Vekemans van de Football Store Putte, een bedrijf gespecialiseerd in voetbalmateriaal, in het bijzonder keepershandschoenen, kwam in zowel 5 als 6 langs. Stijn heeft de geschiedenis van het bedrijf geschetst, wat uitleg gegeven over hun persoonlijke service en online activiteiten en hij is wat dieper ingegaan op het opstellen van een financieel plan en budget.

In 5 A&IT is ook Paul Goovaerts van S.C.V. uit Keerbergen komen spreken.S.C.V. is een groep van gepensioneerde directie- en kaderleden die gratis advies geven in verschillende disciplines aan K.M.O.’s, Instellingen, Scholen, Openbare Besturen, enzovoort. De expertise van Paul ligt in het domein van Human Resources, met jaren ervaring bij verschillende bedrijven zoals Nestlé en Exxon Mobile. De leerlingen waren onder de indruk dat meneer Goovaerts, op zijn 80-jarige leeftijd, nog zo actief is in het bedrijfsleven en tijd wilde vrij maken om voor hen te komen spreken.