Minionderneming Ex-Straw-Dinary op provinciale finale in Antwerpen

  • 12 maart 2020
  • 6de jaar

Eén van onze mini’s, Ex-Straw-Dinary, wist zich te plaatsen voor de provinciale finale voor miniondernemingen in Antwerpen!

Op 11 maart ging de provinciale finale van Antwerpen voor de miniondernemingen door. Eén van onze mini’s, Ex-Straw-Dinary, een onderneming die herbruikbare metalen rietjes verkoopt, was bij de gelukkige finalisten. Ex-Straw-Dinary heeft de eer van onze school goed verdedigd. Ze gaven een mooie presentatie en stonden de jury op een professionele manier te woord. Ex-Straw-Dinary wist zich te presenteren als een kundig en hecht team. Ook een dikke proficiat aan de winnaar GreenWall van het Koninklijk Lyceum Antwerpen!

Wist je trouwens dat de metalen rietjes van Ex-Straw-Dinary Coronavrij zijn nadat je ze gereinigd hebt in de afwasmachine?