College Hagelstein tijdens het coronavirus

  • 25 maart 2020
  • Alle jaren
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 3de jaar
  • 4de jaar
  • 5de jaar
  • 6de jaar

College Hagelstein laat zich niet ontmoedigen door de Coronacrisis. Een greep uit het creatieve afstandsonderwijs van de voorbije dagen!

Sinds vorige week gaan er op College Hagelstein, net zoals op alle andere scholen, geen lessen of activiteiten meer door omwille van het Coronavirus. Gelukkig wil dat niet zeggen dat het lesgeven zomaar stopt of dat leerlingen en leerkrachten geen contact kunnen houden. Dankzij onze supercreatieve leerkrachten en geweldige ICT-ondersteuning op College Hagelstein kwamen de lessen de voorbije dagen online tot leven via allerlei tools en platformen en slagen we erin contact te houden en ondersteuning te bieden in deze moeilijke dagen!

Het was soms even experimenteren, maar we krijgen mooie verhalen binnen van zowel leraren als leerlingen. Zo hebben de leraren godsdienst van het eerste jaar een feel-goodforum aangelegd, waar leerlingen elkaar een hart onder de riem kunnen steken met motiverende quotes, mopjes of een leuke meme. Klastitularissen schoten massaal in actie om eens ‘digitaal’ in te checken met hun klas. Het mag duidelijk zijn: College Hagelstein laat zich niet ontmoedigen door de Coronacrisis. Een greep uit de voorbije dagen…

Lieve of leuke boodschappen op het forum van godsdienst van het 1ste jaar:

AANDACHT……
OPGELET: GELOOF NIET ALLES WAT VOLKSGEZONDHEID ZEGT!
ZE BEWEREN DAT HET VOLDOENDE IS OM EEN MONDMASKERTE DRAGEN ALS JE NAAR BUITEN GAAT.
DAT HEB IK VANMORGEN GEDAAN MAAR DE ANDEREN HADDEN OOK EEN BROEK EN EEN TRUI AAN!

  Aangemaakt op: 22 maart 2020 13:49
Voor wie zich verveelt ๐Ÿ˜‰ Raad de film.  1. โ˜• ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž 2. ๐Ÿ”• ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ 3. ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘ง ๐ŸŒ‚ ๐Ÿ‘œ ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง 4. ๐Ÿ‘จ๐Ÿ’ฌ๐Ÿด 5. ๐Ÿ‘ฎ ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ‘ด๐Ÿ“ 6. ๐Ÿ… ๐Ÿ… โœณ ๐Ÿณ 7. ๐Ÿ’ญ๐Ÿ“๐Ÿ‘˜ 8. ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘จ โ›บ ๐Ÿ—ป 9. ๐Ÿ‘ฎ ๐Ÿš˜ ๐Ÿ‘ต ๐ŸŒผ 10. ๐Ÿ”Ž๐Ÿ  11. ๐Ÿ’ โญ• โ„ 12. ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿฆ๐Ÿ“„ 13. ๐Ÿ‘ฝโ˜๐Ÿ“ž๐Ÿ  14. ๐Ÿ”ซ๐Ÿ”๐Ÿ‘จ๐ŸŽฉ 15. ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ˜Ž 16. โœณ ๐Ÿ‘น ๐Ÿ˜บ ๐Ÿด 17. ๐Ÿ‘ณ ๐Ÿ“บ ๐Ÿ’ต ๐Ÿ’ต 18. ๐Ÿ” ๐ŸŸ ๐Ÿ‘จ ๐Ÿš‘ 19. ๐Ÿญ ๐Ÿš— 20. ๐Ÿ’ฐ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ 21. ๐ŸŽ“ ๐Ÿ‘„ 22. ๐ŸŽจ ๐Ÿ’ฐ 23. ๐ŸŽฅ ๐Ÿƒ ๐ŸŒฒ๐ŸŒฒ 24. ๐Ÿ•‘ ๐Ÿ•’ ๐Ÿ•“ ๐Ÿ•” 25. ๐ŸŒด ๐Ÿ’ ๐Ÿ‘จ 26. ๐Ÿ‘ด ๐Ÿ’๐Ÿ’ 27. ๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘… ๐Ÿ‘‚ โœ‹ ๐Ÿ‘ƒ 6โƒฃ 28. ๐ŸŽˆ๐Ÿก ๐Ÿ‘ด ๐Ÿ‘ฆ 29. ๐Ÿ“ฉ ๐Ÿ’‘ 30. ๐ŸŽถ ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ˜ฉ ๐Ÿ˜‚ 31. ๐Ÿ‘ซ ๐Ÿ”ซ ๐Ÿ”ซ 32. ๐Ÿป โค ๐Ÿป ยป ๐Ÿšฌ 33. ๐Ÿ›€๐Ÿ”ช 34. โฐ๐Ÿ“†โฐ๐Ÿ“†โฐ๐Ÿ“†โฐ๐Ÿ“† 35. ๐Ÿšถ๐Ÿƒโœˆ 36. ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘  37. ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ตโค 38. ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘ โœ‚ โœ‚ 39. ๐ŸŒ— ๐Ÿ’‘ ๐Ÿบ 40. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข 41. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’€ 42. ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ”ซ 43. ๐Ÿ”“๐Ÿ‘€ 44. ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‘†๐ŸŒ„๐Ÿ‘‡๐Ÿ—ป 45. ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜  ๐Ÿ‘บ 46. ๐ŸŒŠ ๐Ÿ‘ˆ 47. ๐Ÿ’ป ๐Ÿ’Š 48. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿบ๐Ÿบ 49. โ˜โ˜โ˜๐Ÿต๐Ÿตโ˜โ˜โ˜ 50. ๐Ÿšฒ ๐Ÿšฒ โ˜€ 51. ๐Ÿ“ฌ ๐Ÿšช๐Ÿ’ฅ โœŠโœŠ 52. ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ข 53. ๐Ÿ”“๐Ÿฌ 54. ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ƒ 55. ๐Ÿฆ ๐Ÿ”ซ 56. ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ—ฝ 57. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘ณ 58. ๐Ÿšถโ˜โ˜โ˜ 59. ๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿž ๐Ÿท 60. ๐Ÿ‘ณ ๐Ÿšฃ ๐Ÿ…

Meneer Geens geeft les aan 5 Latijn – Wetenschappen,
5Latijn – Wetenschappen – Wiskunde en 5 Moderne talen – Wetenschappen in Teams:

Mevrouw Talbut en 2Latijn A en -B lazen en analyseerden de mythe van Zeus en Europa met Nearpod:

Meneer Vermeulen begeleidt 4BE, 5A&IT en 6A&IT bij het coderen met WordPress en Python in Discord:

P.S.: het resultaat van hun werk kan je trouwens zien op collegehagelstein.online !

Mevrouw Taeymans neemt een les chemie op voor 5 Wetenschappen: