Onthaaldagen voor 1ste jaar: dag 1

  • 3 september 2020
  • 1ste jaar

Onze eerstejaars hebben genoten van een sportieve en creatieve onthaaldag op school!

Een beetje regen kon de pret hier niet bederven: onze eerstejaars hebben genoten van hun 1ste onthaaldag op school! De dag werd meteen goed ingezet met een sessie ochtendgymnastiek. Er stond vandaag een superleuk bosspel op het programma: samen met onze klastitularis verdedigden we ons kamp en probeerden we de vlag van andere klassen te veroveren, allemaal in en rond het bos hier bij ons op school! Ook een creatief moment met de klas mocht niet ontbreken: we gingen met WC-rolletjes en verf aan de slag en maakten grappige gezichtjes. Morgen staan er opnieuw heel wat leuke activiteiten op de planning!

Meer foto’s vind je terug via de fotoalbums onderaan!