Onthaaldagen voor 1ste jaar: dag 2

  • 7 september 2020
  • 1ste jaar

Ook op vrijdag stonden er allerlei leuke activiteiten op het programma voor onze eerstejaars!

Op donderdag 3 en vrijdag 4 september gingen de onthaaldagen voor het 1ste jaar door. Zo leerden ze hun klas en klasleraar op een speelse manier kennen! Ook de tweede dag was een succes: na een portie ochtendgymnastiek, speelden we een uitdagende laddercompetitie, waarin we allerlei opdrachten tot een goed einde moesten brengen. We kwamen even tot rust en genoten van poëzie in de natuur. We kregen ook de kans om onze klas in te richten. Na de middag stond er ‘Fata Morgana’ op het programma. Om af te sluiten was er een bezinningsmoment en voerden we met z’n allen de Cup Song uit op de speelplaats. Het waren twee geslaagde dagen!

Meer foto’s vind je terug via de fotoalbums onderaan!