Internationaal wiskundetornooi

  • 19 september 2020
  • 6de jaar

Op vrijdag 18 september namen 10 zesdejaars deel aan het internationaal wiskundetornooi van de KU Leuven.

Op vrijdag 18 september namen 10 zesdejaars deel aan het internationaal wiskundetornooi, een organisatie van de KU Leuven in samenwerking met de universiteiten van Nijmegen en Bonn. Het werd een digitale editie, die plaatsvond bij ons op school onder begeleiding van onze wiskundeleraren.

De twee ploegen van College Hagelstein, bestaande uit Neel Van den Brande, Chinouk Wellens, Lotte Van Marcke (6LWW), Fran Van Mieghem, Jena Van Wesemael-Selders (6LWI), Thomas Uytterhoeven, Maarten Versteven, Euan Pithie, Robbe Lemmens en Alperen Hannur (6WEWB) eindigden op een mooie 28ste en 31ste plaats.

Proficiat aan onze wiskundeknobbels voor hun deelname!

Meer foto’s kan je bekijken via het fotoalbum onderaan.