Digitale infosessies zaterdag 13 maart 2021

  • 13 maart 2021

Leer ons Warm College kennen en stel al je vragen rechtstreeks aan onze leraren en directie tijdens een digitale infosessie! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Welkom!

Op 13 maart informeren we jullie via de digitale weg over ons warm college. We bieden jullie verschillende sessies aan die tussen 11 en 13 uur herhaald worden. Elke sessie start met een korte voorstelling; daarna worden al jullie vragen live beantwoord.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Op 13 maart kom je, door een klik op het juiste startuur via de knoppen hieronder, rechtstreeks in de infosessie via Microsoft Teams terecht.

Eenvoudig een sessie volgen

Onderstaande sessies staan op de agenda: 

Naar de digitale infosessies

Algemene informatie

Kathleen De Winter, coördinator van de eerste graad, zet de belangrijkste troeven van College Hagelstein in de kijker en beantwoordt al jullie vragen: praktische vragen, studierichtingen en studiekeuzes … en nog veel meer.

Via onderstaande knoppen kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Talentmodules

De vakleraren, experten ter zake, vertellen jullie hoe het er in de talentmodule aan toegaat, hoe de lessen worden aangepakt, wat er van de leerlingen verwacht wordt, welke projecten of thema’s er op de planning staan, wat het ideale leerlingenprofiel is voor de talentmodule en welke toekomstige studiekeuzes je kan maken op College Hagelstein als je voor de talentmodule kiest.

Talentmodule STEM

Defline Casters, leraar STEM en wiskunde in de 1ste graad en Gunther Verbelen, leraar Techniek en STEM in de 1ste  en de 2de graad staan jullie graag te woord.

Via onderstaande knoppen kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Talentmodule Taal en media

Twee leraren uit de talentmodule Taal en media, Heidi Van Dievel, leraar Nederlands, en Marijntje Nullens, leraar Frans, beantwoorden al jullie vragen.

Via onderstaande knoppen kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Talentmodule Latijn

Annelies De Smet en Stacey Talbut, beiden leraar klassieke talen, maken jullie door hun enthousiasme warm voor Latijn.

Via onderstaande knoppen kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Leerlingen vertellen

4de-jaars van College Hagelstein vertellen jullie waarom leren en leven op College Hagelstein hen zo bevalt.

Via onderstaande knoppen kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Digitaal aanmelden en inschrijven

Wie op College Hagelstein wenst in te schrijven, dient zich eerst digitaal aan te melden via het platform aanmelden.school. Wie nog vragen heeft, krijgt het antwoord in deze sessie.

Via onderstaande knop kan je op 13 maart naar de live infosessie.

Helpdesk

Technisch probleem bij het deelnemen aan deze infodag? Contacteer onze helpdesk via ict@collegehagelstein.be of telefonisch op 015 55 19 79. We helpen graag het probleem op te lossen.

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van toekomstige initiatieven voor nieuwe leerlingen of heb je graag nog een persoonlijk gesprek met een lid van ons schoolteam? Vul dan dit contactformulier in. Wie het formulier al invulde, ontvangt de informatie automatisch.