100 dagen: start

  • 26 april 2021
  • 6de jaar

Deze week vieren onze zesdejaars eindelijk hun laatste 100 dagen op school!

Deze week kunnen de zesdejaars eindelijk hun 100 dagen vieren. Vandaag kwamen de leerlingen én de leraren van het 6de jaar verkleed naar school in een klasthema:

– 6BI: leger 

– 6WWB: paters en nonnen 

– 6WWA: festivalgangers 

– 6EMT-6EWI-6LWE-6LWI-6LWW-6MTW: duo’s 

Meer foto’s kan je hier bekijken!

Woensdag komen alle leerlingen in hetzelfde verkleedthema naar school, nl. Orange is the new black. Donderdag zullen de 6des de school naar goede gewoonte ‘ludiek versieren’. 

Elke avond deze week staat er ook een lasershoot gepland in de klasbubbel op het schoolterrein van 20.30 tot 22.00 uur (uiterlijk 22.30 uur). 

Deze vrijdag vindt de echte 100-dagenviering plaats, samen met de klasleraren. De dag start met het bekijken van de zelfgemaakte filmpjes in de klas. Daarna volgt een quiz op het voetbalveld: wie kroont zich tot ‘strafste zesdejaarsklas’? De jury bestaat mr. Brasseur, mevr. Hofmans en mevr. Dillen.

‘s Middags genieten de leerlingen van een gezamenlijk etentje op het kleine veldje achteraan. Op het menu staat overheerlijke pizza. 

In de namiddag staat er nog een laatste activiteit in klasgroep op het programma: een wandel- of fietszoektocht, een snapchatspel of het TV-format ‘De Mol’ onder begeleiding van hun klassenleraar, mr. Brasseus, mevr. Janssens en mevr. De Wever.