Run for Eseohe

  • 10 mei 2021
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 3de jaar
  • 4de jaar
  • 5de jaar
  • 6de jaar

Van maandag 10 tot en met 16 mei verzamelt heel College Hagelstein kilometers als eerbetoon en ter herinnering aan Eseohe Kibor in een uitdaging via Strava.

Van maandag 10 tot en met 16 mei verzamelt heel College Hagelstein kilometers als eerbetoon en ter herinnering aan Eseohe Kibor in een uitdaging via Strava.

Eseohe zou dit schooljaar het vijfde jaar afronden in onze school. Ze verloor twee jaar geleden haar dappere strijd tegen kanker. We spannen ons sportief in voor haar, voor alle jongeren en mensen die vechten tegen of die we verloren hebben aan kanker, net zoals tijdens onze sponsorloop Run for Eseohe, die we twee jaar geleden met de ganse school liepen. Dit jaar doen we een sponsorloop in een coronaveilig jasje. De leerlingen van 4 Wetenschappen leggen het je graag uit in onderstaand filmpje.

Daarnaast kan je ook allerlei lekkers bestellen via Smartschool. De opbrengst gaat naar de Ziekenhuisschool van Gasthuisberg, waar langdurige zieke kinderen de nodige ondersteuning en zorg krijgen om hun schoolloopbaan toch zo goed mogelijk verder te zetten.