Excursie aardrijkskunde 6de jaar

  • 20 mei 2021

Onze zesdejaars gingen op excursie naar Kessel-Lo en de Condroz. Lees het verslag van de hand van enkele van onze leerlingen!

Op 3, 6 en 7 mei gingen onze zesdejaars op excursie voor het vak aardrijkskunde. Het verslag van de leerlingen van 6EMT lees je hieronder:

Onze eerste stop in Kessel-Lo was al meteen een voltreffer: onze klas werd in kleine groepen verdeeld en onze klasgenoten gidsten ons de Kesselberg op. Voor sommigen werd dit een grotere uitdaging dan voor anderen, aangezien gids Wout ervoor koos om een avontuurlijker pad te kiezen. Na heel wat klauteren en vooral heel veel lachen, kwamen we eindelijk boven om van een prachtig uitzicht te genieten. Na een tussenstop in Leefdaal met muzikaal intermezzo in de kerk, gingen we richting de Condroz. Daar beklommen we de kronkelberg in Profondeville. Net zoals op de Kesselberg was deze beklimming de perfecte combinatie tussen uitdaging, inspanning en prachtige uitzichten. Uitgeput, maar absoluut voldaan, kunnen we terugkijken op een geslaagde en intensieve uitstap.