De Warmste Week op College Hagelstein

  • 14 december 2021
  • Alle jaren

Ons project, “een stoom- en troostplek”, werd goedgekeurd door de Warmste Week!

Dit jaar draait de Warmste Week rond 1 thema: Kunnen zijn wie je bent. Dat vinden wij op onze school erg belangrijk, en daarom stak ons zorgteam de handen uit de mouwen. En met succes!

Ons project, “Een stoom- en troostplek”, werd goedgekeurd door de Warmste Week! Alle personeelsleden kregen dan ook een vlammen-pin, aangekocht door de school, om de Warmste Week te steunen. Door Corona mogen er nu weinig acties plaatsvinden, maar iedereen kan de Warmste Week steunen op www.dewarmsteweek.be. Volgend jaar starten we met de uitwerking van ons project, waarmee we voor onze jongeren tastbare, afgebakende plekken op school willen inrichten waar ze hun emoties kunnen uiten en verwerken.