Finale voetbal leerlingen vs. leerkrachten

  • 6 juni 2022
  • Alle jaren

Dé match van het jaar! Lees hier het verslag van de spannende match FC De Meent vs het lerarenteam.

Vorige week woensdag vond de match van het jaar plaats. (Nu België verloor tegen Nederland kunnen we dat wel vol overtuiging zeggen.) De winnaar van de klassencompetitie, ploeg FC De Meent, ging de confrontatie aan met het lerarenteam.

FC De Meent bestaat enkel uit leerlingen van het 5e middelbaar, maar dat kon hen niet tegenhouden om hun mannetje te staan. Het was een spannende match, waar de 5ejaars hun achterstand telkens konden rechtzetten en uiteindelijk een gelijkspel 5-5 speelden.

FC De Meent

Aangezien de twee ploegen zo aan elkaar gewaagd waren, werd de uitslag bepaald door de penalty’s. Het lerarenteam kon slechts één keer scoren, maar de leerlingen wel twee keer! De ploeg mag dus zeker trots zijn op hun alerte keeper, Rune Kets, die 2 van de 3 penalty’s wist tegen te houden!

Rune Kets in actie

De scheidsrechter van dienst was Rune Cuyt, een echte scheidsrechter die wekelijks fluit in 4e provinciale en volgend seizoen zelfs in 3de provinciale. Bedankt voor jouw expertise in deze match, Rune!

Lerarenteam en scheidsrechter Rune Cuyt

Alle supporters konden genieten van een staaltje talent, inzet en spanning, waarvoor dank aan alle spelers:

De coaches: Jitse Roose (5 WEWc) en Simon Bailleur (5 WEWc)

De Ploegafgevaardigde: Rube Vervenne (5 WEWc)

Spelers FC De Meent: Kobe Wuytens (Kapitein, 5 WEWc), Jef Souvereyns (5 WEWc), Josse Persoons (5 WEWc), Tobias De Baets (5 MTW), Rune Kets (5 MTW), Thibaut Calmet (5 MTW), Willem-Daan Van der Veken (5 WEWb), Jasper Neyens (5 A&IT)

Spelers Lerarenteam: Tom Van Bragt (Keeper), Tom Brasseur (Kapitein), Merlijn Mombaerts, Rafael Busschop, Jarno Heremans en Robin Vercammen

Enkele sfeerbeelden