Welkom terug!

  • 25 augustus 2022
  • Alle jaren

Sta jij ook te popelen om (terug) naar College Hagelstein te komen? Wij ontvangen je met open armen. Je vindt hier meer info over woensdag 31 augustus en alle starturen op donderdag 1 september

Sta jij ook te popelen om (terug) naar College Hagelstein te komen? Wij ontvangen je met open armen.

Woensdag 31 augustus – INFOMOMENT voor ouders eerstejaars 19.00 tot 20.00 uur
De ouders van onze kersverse eerstejaars krijgen algemene informatie en duiding over de praktische werking van de school. We informeren jullie ook over de ontmoetingsdagen in Merkenveld. Je kan daarnaast het boekenpakket van zoon/dochter alvast mee naar huis nemen, je kind hiermee niet hoeft te sjouwen op 1 september. Breng alvast een stevige tas/zak mee!
Je zoon/dochter hoeft niet aanwezig te zijn op dit infomoment: zij krijgen immers al deze info van hun klassenleraar op 1 september.

Woensdag 31 augustus – VEILIGE FIETSROUTES – vanaf 18.30 uur aan het verzamelpunt.
We kunnen het alleen maar toejuichen dat de meeste van onze leerlingen met de fiets naar school komen. Daarom kunnen onze toekomstige leerlingen – en ouders die dat wensen – op woensdag 31 augustus onder begeleiding van een aantal leraren naar school fietsen langs de veilige fietsroutes.
Terwijl de ouders alle informatie krijgen op het infomoment kunnen de leerlingen even pauzeren met een drankje aan de vijver van onze school.
Na afloop fietst iedereen op eigen houtje huiswaarts. Wie het boekenpakket met de fiets mee naar huis wil nemen, voorziet best een snelbinder of stevige fietstassen om alles veilig in op te bergen.
De ouders/leerlingen die zich hiervoor hebben ingeschreven verzamelen om stipt 18.30 uur op een van onderstaande vertrekpunten:
1) SINT-KATELIJNE-WAVER CENTRUM – aan de kerk
2) SINT-KATELIJNE-WAVER ELZESTRAAT – aan de kerk
3) BONHEIDEN CENTRUM – aan de kerk / Staf Gillé-pleintje
4) BONHEIDEN MECHELSESTEENWEG – pleintje naast Esso tankstation
5) ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER CENTRUM – aan de kerk
6) PASBRUG – Pasbrugpleintje (aan de bushalte)
7) PEULIS DORP – aan de kerk

STARTUREN DONDERDAG 1 SEPTEMBER

Noteer goed de uren waarop we je verwachten. Breng alvast een stevige tas voor al je boeken, schrijfgerief en enkele notitieblaadjes mee. Vergeet ook geen drinkbus, want er zijn geen drankautomaten meer.

We verwachten je:

Tot donderdag 1 september!