Digitale ontmoetingsavond

  • Vrijdag 25 september 2020

Van harte welkom op onze digitale ontmoetingsavond!

Op vrijdag 25 september 2020 nodigen we de ouders van onze leerlingen van 1 t.e.m. 5 uit op onze ontmoetingsavond. Hier maak je kennis met de klassenleraar en ontvang je belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar.

Voor de ouders van onze zesdejaars combineren we op donderdag 24 september 2020 de ontmoetingsavond met een informatiemoment over het hoger onderwijs.

Dit schooljaar zal de ontmoetingsavond digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. In de loop van volgende week zullen alle ouders via Smartschool een link ontvangen.

Ouders die reeds met MS Teams bekend zijn, belanden rechtstreeks in de livestream door op de link te klikken.

Ouders die MS Teams nog niet eerder hebben gebruikt, kunnen deelnemen aan de livestream via enkele eenvoudige stappen die uitgelegd zijn in het document in bijlage bij deze nieuwsbrief.

Om alle ouders te kans te geven aanwezig te kunnen zijn bij de klas van hun kind, zijn er twee startmomenten voorzien:

  • om 19.00 uur voor de ouders van de leerlingen van het 1ste, 2de en 5de jaar
  • om 20.00 uur voor de ouders van de leerlingen van het 3de en 4de jaar

Op donderdag 24 september combineren we voor de ouders van onze 6de jaars de ontmoetingsavond met informatie over het hoger onderwijs.

Dit schooljaar zal deze avond eveneens digitaal plaatsvinden via Microsoft Teams. Het verloop van de avond is als volgt gepland:

  • van 19.00 tot 20.00 uur: Ontmoeting met de klassenleraar en informatie nieuw schooljaar
  • vanaf 20.00 uur: Digitaal info- en vragenmoment in samenwerking met Leen Smisdom van de Odisee Hogeschool. In de loop van volgende week ontvangen de ouders van onze 6de jaars via Smartschool een link voor de ontmoetingsavond en het infomoment.

Indien er technische problemen opduiken, kunnen ouders contact opnemen met de ICT-dienst van de school via ict@collegehagelstein.be.