Proclamatie met live-uitzending

  • Vrijdag 26 juni 2020

Op vrijdag 26 juni om 20.00 uur proclameren we onze zesdejaars. Het hele gebeuren kan je volgen via een live-stream.

Op vrijdag 26 juni om 20.00 uur proclameren we onze zesdejaars. We brengen hen nog een laatste keer allemaal samen op school. Ouders nodigen we uit om het hele gebeuren van thuis uit via een live-stream te volgen.

De live-uitzending start om 19.45 uur. De eigenlijke proclamatie start om 20.00 uur.

De vraag vanuit de leerlingen om dit samen met hun jaargenoten te kunnen beleven, bleef ook na de nieuwe richtlijnen luid klinken. Als school doen we er alles aan om ook de ouders maximaal van dit belangrijke gebeuren te laten meegenieten. We schakelen een professionele firma in om zowel beeld als geluid optimaal te kunnen streamen. Verschillende camera’s, een cameraman en een beeldregisseur zullen ervoor zorgen dat ouders, familie en sympathisanten van op afstand toch alles van nabij kunnen volgen.

De volgorde waarin de klassen geproclameerd worden, is als volgt: WEWB, WEWA, A&IT, LWW, LWI, EWI, LMT, LWE, MTW, EMT.

De leerlingen ontvangen van hun klassenleraar via Smartschool nog een bericht met praktische informatie. De zeer strikte preventierichtlijnen voor scholen blijven immers van toepassing en het is ieders taak om de veiligheid voor de anderen mee te garanderen. Een strakke planning (aankomst en vertrek op school) hoort daar ook bij. De leerlingen worden tijdig op school verwacht, zodat alle ouders nog ruim de kans hebben om op tijd in te checken op de live-stream.

We hopen dat het, ondanks de bijzondere omstandigheden, voor iedereen een fijne en memorabele ervaring wordt!